Falešné Vánoce

22.12.2013 15:30

Jako každý rok, tak i letos jsme si udělali Vánoce nanečisto takzvané Falešné Vánoce. Letos jsme navázali spolupráci s mladými hasiči z Třemešné a tak jsme se společně rozhodli, že tyto Falešné Vánoce oslavíme společně. Sešli jsme se tedy v pátek 20.12.2013 abychom si tyto dny společně užili. Byly to tři dny plné zábavy a legrace

    A co jsme vlastně dělali? Nazdobili jsme cukroví, ozdobili stromeček, uvařili jsme bramborový salát a osmažili řízky. Mezitím, ve volných chvílích, jsme se dívali na filmy, pohádky, nebo také na fotografie, které jsme oba kolektivy na fotily za uplynulý rok a připomněli jsme si tak, co všechno jsme během letošního roku zažili. Mimo to jsme taky hráli různé hry, nebo jsme navštívili hasičskou zbrojnici SDH Třemešná, kde jsme mohli vidět jejich klubovnu, kde mají schůzky i mladí hasiči z Třemešné. Viděli jsme taky garáž, ve které mají své výjezdové vozidlo.

Všechno to vyvrcholilo v sobotu večer, kdy nám děvčata připravila vánoční tabuli a my se k ní mohli posadit a povečeřet. Po večeři jsme šli ke stromečku a tam jsme prováděli různé Vánoční zvyky a zpívali koledy.

    Potom jsme se konečně vrhli na rozbalování dárků, které byly pod stromečkem. Všem se dárečky líbily a vyli s nimi spokojeni.

    Tento večer jsme zakončili diskotékou, na jejíž konci jsme odpálili rychlé špunty a symbolicky si připili na Nový rok.

    V neděli jsme si vyrobili savované trička, sbalili se, uklidili jsme po sobě a vydali jsme se do naších domovů.

 

Všem přejeme krásné vánoční svátky a vše nejlepší v novém roce.